Gert Willem Haasnoot - Kracht!

Veerkracht verbeeld


'Kracht!' inspireert je om je leven met nog meer liefde en aandacht te leven.

'Kracht!' brengt een ode aan de menselijke (veer)kracht die maakt dat we, ook als we ernstig ziek zijn, toch iets van het leven willen maken, zelfs als de wil om te leven af en toe verdwijnt. Alle mensen in dit boek omarmen het leven ten volle, ondanks of juist dankzij hun ziekte. Hun inspirerende en doorleefde inzichten worden begeleid door prachtige portretfoto's, gemaakt door bekende fotografen.

Daarnaast geeft een aantal smaakmakers in denken in korte essays hun persoonlijke visie op de menselijke veerkracht.

In 2017 startte Gert Willem Haasnoot het succesvolle fotoproject Vereeuwigd, waarin hij de veerkracht en levenslessen van ernstig zieke mensen verspreidde via sociale media. Inmiddels deelden tweehonderd mensen hun inzichten en (veer)kracht. Ruim honderd bekende fotografen werkten belangeloos mee. Na het succes van het project met een website (www.vereeuwigd.nu) - die in 2018 door de Koninklijke Bibliotheek werd benoemd tot Nationaal Digitaal Erfgoed - en 3 (reizende) exposities volgt nu een schitterend fotoboek.


Het boek kracht! van Gert Willem Haasnoot is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Gert Willem Haasnoot boeken - Kracht!
ISBN 9789492538567
PAGINA’S 168
VERSCHENEN 04-07-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER ISVW Uitgevers
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel