Gert Jan Kloens, Grethe van Duijn - Wat is liefde?

Een pleidooi voor herijking


Mensen zijn ervan overtuigd dat ze zonder liefde niet kunnen leven. Wetenschappers stellen unaniem vast dat liefdevolle mensen gezonder en gelukkiger zijn dan mensen die geen liefde kunnen geven en mensen die liefde ontberen. Tegelijkertijd constateren ze dat de moderne mens niet meer weet wat liefde is.

In 'Wat is liefde?' proberen de auteurs een antwoord te formuleren op deze eeuwenoude vraag. Van het vroege Jodendom en de oude Grieken, via de middeleeuwen naar de moderne tijd nemen de auteurs u mee op een boeiende ontdekkingsreis door de geschiedenis. Tal van grote denkers en invloedrijke theorieën over liefde en relaties passeren de revue. Kunnen zij handvatten bieden om de liefde te herontdekken en te praktiseren?

Dit is het derde boek over het thema liefde van de auteurs Gert Jan Kloens en Grethe van Duijn. Samen ontwikkelden de auteurs het programma VerbeterJeRelatie.nl en geven zij lezingen, workshops en cursussen over de liefde.


Het boek wat is liefde? van Gert Jan Kloens, Grethe van Duijn is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Gert Jan Kloens, Grethe van Duijn boeken - Wat is liefde?
ISBN 9789463400954
PAGINA’S 224
VERSCHENEN 05-04-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Damon B.V., Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,90
Bestel

Andere boeken van Gert Jan Kloens, Grethe van Duijn