Gerard van den Boomen - Ik wil de kluts kwijt

68 jaar huwelijk, 13 jaar zorg


60 jaar huwelijk, 13 jaar zorg

Gerard van den Boomen

Een bekend gezegde luidt: iedereen wil oud worden, niemand wil het zijn. Bijna 13 jaar zorgen voor je dementerende vrouw, dag in dag uit met haar bezig zijn, vrijwel geen ruimte voor jezelf en dan ineens in aanraking gebracht worden met het overlijden. Dat overkwam Gerard van den Boomen.

In 'Ik wil de kluts kwijt' beschrijft journalist Gerard van den Boomen hoe hij bijna 13 jaar voor zijn vrouw Grietje zorgde. Zijn hele leven was ingesteld op zorg voor haar. Hij vertelt met veel liefde over de hoogte- en dieptepunten van die 13 jaar. Dankzij een relativerend gevoel voor humor kon hij deze zware periode doorstaan.

'Ik wil de kluts kwijt' is een aangrijpend, maar ook heel humoristisch boek geworden. Het is een steun voor iedereen die met mantelzorg heeft te maken.

RKK Kruispunt maakte een tv-documentaire over Gerard en zijn toegewijde en liefdevolle zorg voor zijn hulpbehoevende vrouw Grietje. De uitzending maakte op veel kijkers grote impressie. Na Grietjes overlijden werd een vervolgdocumentaire gemaakt.


Het boek ik wil de kluts kwijt van Gerard van den Boomen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Gerard van den Boomen boeken - Ik wil de kluts kwijt
ISBN 9789089753922
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 06-07-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Just Publishers
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,50
Bestel

Andere boeken van Gerard van den Boomen