Gerard Olinga - De negende vrouw

Een ontspoord recherche-onderzoek gebaseerd op de zaak Ina Post


De negende vrouw

Gerard Olinga

Met een voorwoord door Peter R. de Vries, misdaadjournalist

Misdaadjournalist Peter R. de Vries was zo onder de impressie van dit boek dat hij graag voldeed aan verzoek een voorwoord te schrijven. Hierin gaat hij uitgebreid in op ‘de zaak Ina Post’.

De negende vrouw gaat over een rechercheonderzoek dat compleet uit de hand loopt. Ogenschijnlijke fictie wordt in dit boek non-fictie. Gebaseerd op het waargebeurde moordonderzoek tegen bejaardenverzorgster Ina Post – een van de meest schokkende gerechtelijke dwalingen die ons land kent – kruipt oud-rechercheur Gerard Olinga in de hoofden van de rechercheurs die de verwurging van een bejaarde vrouw onderzoeken.

Nooit gedacht dat je in Nederland onschuldig achter de tralies kan verdwijnen? Lees dan dit boek! Nooit gedacht dat een politieteam fout op fout kan stapelen en daarmee wegkomt, ondanks dat de verkeerde verdachte wordt aangehouden én veroordeeld? Dit boek geeft het verbluffende antwoord! Is het mogelijk dat een onschuldige een moord bekent? Het gebeurt! Ook in Nederland. Hoe?

Maak in De Negende Vrouw het hele onderzoek mee. Van de allereerste minuut tot aan het gekleurde, uiterst verwerpelijke einde. Een einde dat alleen maar verliezers kent.

Gerard Olinga werkte 40 jaar bij de politie en gaf leiding aan een aantal rechercheteams. Als geen ander weet hij hoe onderzoeken verlopen, maar ook: hoe groot de kans is dat zaken ontsporen.


Het boek de negende vrouw van Gerard Olinga is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Gerard Olinga boeken - De negende vrouw
ISBN 9789089756435
PAGINA’S 272
VERSCHENEN 26-02-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Just Publishers
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,00
Bestel

Andere boeken van Gerard Olinga