Gerard Goudriaan - Utrecht acht keer anders

Stadswandelingen


Deze gids voert de wandelaar in acht verschillende thema’s langs de mooiste plekken in Utrecht. Soms met heel veel historie en soms juist gloednieuw. Soms klein en intiem, maar ook groots en fascinerend. Ook de verstokte Utrechter zal verrast zijn over de hoeveelheid ongebaande paden die Goudriaan bewandelt van het ene bijzondere kijkpunt naar het andere. In bijna 80 kilometer rijgt hij maar liefst ruim 100 kijkpunten aaneen. Een fraai stukje slow-citymarketing! Gerard Goudriaan is een ervaren stadsgids. Met zijn gids Amsterdam acht keer anders bewees hij al dat een stad zich wandelend het best laat verkennen.

Behalve Utrecht en Amsterdam kent hij ook Berlijn en Parijs op zijn duimpje en verzorgt hij in deze steden excursies. Tijdens zijn wandelingen let hij op architectuur, erfgoed en stadsontwikkeling. Maar minstens zo belangrijk is het kijken naar mensen en het bezoeken van leuke cafés, terrassen en restaurants. Met deze wandelgids kom je dan ook gegarandeerd langs de nodige aantrekkelijke horeca.


Het boek utrecht acht keer anders van Gerard Goudriaan is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 16,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Gerard Goudriaan boeken - Utrecht acht keer anders
ISBN 9789078641735
PAGINA’S 128
VERSCHENEN 07-06-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
16,95
Bestel

Andere boeken van Gerard Goudriaan