Gerard de Groot - De Heilige Geest

Wie is Hij en wat doet Hij


De Heilige Geest. Wie is Hij en wat doet Hij.

Misschien verlang je ernaar vervuld te worden met de Heilige Geest, maar heb je vragen. Is de Heilig Geest voor iedereen? Is de doop in de Heilige Geest echt nodig? Wat gebeurd er als je gedoopt wordt met de Heilige Geest?

Dit handzame boekje geeft je beknopt en praktisch antwoord op die vragen. Het helpt je om uit te strekken naar vriendschap met de plaatsvervanger van Jezus op aarde: de Heilige Geest.

"Gerard de Groot is er in geslaagd om op een verfrissende wijze het verschil duidelijk te maken tussen de Heilige Geest in je (wedergeboorte) en de Heilige Geest op je (Geestesdoop). Ook laat hij zien dat het er niet om gaat welke gaven een gelovige ontvangt, maar hoeveel ruimte hij geeft voor de Heilige Geest om door de gaven heen te werken." Kees Goedhart

Over de schrijver

Gerard de Groot is voorganger van de Levend Woord Gemeente Rotterdam. Hij behaalde zijn mastertitel in de theologie aan het Continental Theological Seminary in Brussel.

Gerard is gehuwd met Lydia.


Het boek de heilige geest van Gerard de Groot is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 8,95 excl. verzendkosten.


Gerard de Groot boeken - De Heilige Geest
ISBN 9789078893554
PAGINA’S 80
VERSCHENEN 28-06-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER MajesticAlly
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  8,95
Bestel

Andere boeken van Gerard de Groot