Gerard de Groot - De kracht van vergeving

Is dit het zoveelste boek over vergeving? Nee! Wat je nu in handen hebt, is een bijzondere studie over vergeving, die Gods genade als uitgangspunt neemt. Hoewel God iedere dag Zijn genade uitstort, plaatsen wij soms zelf blokkades in deze stroom van genade. Hierdoor kunnen wij Gods genade en zegen niet meer ontvangen of doorgeven.

Een van de grootste blokkades die christenen belemmert om geestelijk te groeien is onvergevingsgezindheid. Ervaar jij een blokkade in je geestelijk leven? Wil je anderen wel vergeven, maar kun je het niet? Hanteer dan de sleutels in deze studie om door te breken naar het nieuwe leven in Christus. Reken af met iedere blokkade in de stroom van Gods genade!

In deze studie reikt Gerard de Groot je praktische sleutels aan om anderen te vergeven. Niet uit eigen kracht, maar vanuit jouw nieuwe identiteit in Christus. De Heilige Geest helpt je daarbij.

Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met studievragen en opdrachten die geschikt zijn voor persoonlijk gebruik of in een groep.


Het boek de kracht van vergeving van Gerard de Groot is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Gerard de Groot boeken - De kracht van vergeving
ISBN 9789078893189
VERSCHENEN 30-10-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER MajesticAlly
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,50
Bestel

Andere boeken van Gerard de Groot