Gerard de Groot - De realiteit van de bovennatuurlijke wereld

De bijbel staat vol bovennatuurlijke gebeurtenissen. Engelen die mensen bezoeken, demonen die worden uitgedreven, bijzondere krachten door de werking van Gods Geest, mensen die woorden van kennis ontvangen en bijzondere openbaringen over situaties en gebeurtenissen.

Steeds meer christenen ontdekken de realiteit van de bovennatuurlijke wereld. Wat leert de bijbel?

In dit handzame studieboek gaat Gerard de Groot in op deze vragen. Gerard de Groot is voorganger en heeft gemerkt dat veel christenen ontwetend zijn en onnodig met vragen blijven rondlopen over hun eigen plaats en functioneren in de bovennatuurlijke wereld.

Juist in een tijd als deze is het van wezenlijk belang dat we als christenen een bijbels fundament hebben op dit gebied, om te voorkomen dat we afdwalen, maar net zozeer om te voorkomen dat we uit onzekerheid niet functioneren in de geestelijke autoriteit die we in Christus hebben ontvangen!

Over de schrijver

Gerard de Groot is voorganger van de Levend Woord Gemeente Rotterdam. Hij behaalde zijn mastertitel in de theologie aan het Continental Theological Seminary in Brussel.

Gerard is gehuwd met Lydia.


Het boek de realiteit van de bovennatuurlijke wereld van Gerard de Groot is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Gerard de Groot boeken - De realiteit van de bovennatuurlijke wereld
ISBN 9789077476109
VERSCHENEN 17-08-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER MajesticAlly
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,50
Bestel

Andere boeken van Gerard de Groot