Gerard de Groot - De tongentaal

Gods geheime wapen


De Tongentaal

Gods geheime wapen

Bij veel christenen roept het spreken in tongen allerlei vragen op. Vaak is er zelfs een bepaalde angst voor. Wellicht ken je deze gedachten in je eigen leven ook wel. Vragen als: Is het van God of is het van de duivel? of Zal een bepaalde boze macht mij misschien gaan overnemen? of misschien fabriceer ik die klanken allemaal zelf wel?

Gerard de Groot geeft op regelmatige basis onderwijs over dit onderwerp en merkt steeds weer dat de vragen onder christenen legio zijn.

Het is zijn verlangen dat dit boek over de tongentaal je geloofsleven zal opbouwen en inspireren. Voor hem is het een prachtige gave om God te aanbidden. Tevens is de tongentaal een machtig wapen gebleken om de geheimenissen van God te ontvangen en om deze uit te werken in zijn leven met de Heer.

In ons leven hebben Lydia en ik zo vaak ervaren dat het bidden in tongen door God werd gebruikt als een machtig wapen om de plannen van de vijand te vernietigen en Gods overwinning in situaties te brengen.

Gerard de Groot

Gerard de Groot toont op knappe en uitdagende wijze aan hoe belangrijk ook deze genadegave is. Duidelijk komt naar voren dat de tongentaal niet alleen een geweldige zegen kan zijn in de gemeente en voor ongelovigen, maar juist ook in je persoonlijke gebedsleven van grote betekenis kan zijn.

Kees Goedhart

Over de schrijver

Gerard geeft al vele jaren onderwijs over de doop in de Heilige Geest en het spreken in tongen. Hij wil je helpen om te ontdekken dat deze gave voor iedere christen is.


Het boek de tongentaal van Gerard de Groot is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 9,95 excl. verzendkosten.


Gerard de Groot boeken - De tongentaal
ISBN 9789078893738
PAGINA’S 100
VERSCHENEN 20-06-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER MajesticAlly
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  9,95
Bestel

Andere boeken van Gerard de Groot