Georgi Palahutev, Simone Bòcker - Bulgarije wereldreisgids

Bulgarije wereldreisgids


ANWB Wereldreisgids Bulgarije

De ANWB Wereldreisgids Bulgarije is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Bulgarije. Bulgarije is vooral bekend als bestemming voor een strandvakantie aan de Zwarte Zee. Maar er is zoveel meer. Bekend van rozen en wijn, als wandelparadijs met sensationele natuur, bergen en veel historisch en cultureel erfgoed. Bulgarije heeft elke vakantieganger veel moois te bieden.

De uitgebreide Bulgarije reisgids telt meer dan 435 pagina’s boordevol hoogtepunten, originele tips, schitterende wandelroutes en alles over de achtergronden van land en volk. Daarnaast alle praktische informatie zoals openingstijden van musea, tips voor overnachtingen en vervoerstijden. Inclusief stadsplattegronden, overzichtskaarten en achterin een uitneembare kaart. Kortom: een onmisbare ANWB gids voor een geweldige rondreis door Bulgarije!


Het boek bulgarije wereldreisgids van Georgi Palahutev, Simone Bòcker is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 25,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Georgi Palahutev, Simone Bòcker boeken - Bulgarije wereldreisgids
ISBN 9789018045593
PAGINA’S 444
VERSCHENEN 18-07-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER ANWB Media
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
25,95
Bestel