Geertje Bikker - Je staat er niet alleen voor

Bemoedigingen en tips voor mantelzorgers


Mantelzorger zijn heeft aantrekkelijke, maar vaak ook moeilijke kanten. Het kan fijn zijn om mensen die je dierbaar zijn te helpen. Maar tegelijk vraagt het ook veel van je. Je kunt daardoor als mantelzorger gemakkelijk overbelast raken.

Dit boek is bedoeld als steuntje in de rug voor mantelzorgers. Het wil bemoediging, inspiratie en herkenning bieden. Er komen verschillende emoties aan bod die je als mantelzorger kunt ervaren: dankbaarheid en vreugde, maar ook boosheid, eenzaamheid en verwarring.

De overdenkingen zetten je stil en laten je met andere ogen kijken naar je taak als mantelzorger en de rol van het geloof daarin. De vragen helpen je om je gedachten te verwoorden. De praktische tips en informatie geven je concrete handvatten.

Want … je staat er niet alleen voor!

De teksten zijn geschreven door Geertje Bikker, in samenwerking met de Nederlandse Patiëntenvereniging (NPV). Met overdenkingen van ds. J. Belder, ds. J. de Jong, ds. K. Molenaar, ds. A. Teeuw, Tineke Tuinder-Krause, ds. P. Vermaat, Lieneke van Vuuren en drs. Anne Westerduin-de Jong.


Het boek je staat er niet alleen voor van Geertje Bikker is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 13,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Geertje Bikker boeken - Je staat er niet alleen voor
ISBN 9789492831057
PAGINA’S 112
VERSCHENEN 15-10-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Sestra
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
13,50
Bestel