Geertjan Emmens, Siemen van der Meulen - Verpleegkundige gespreksvoering

Verpleegkundige gespreksvoering behandelt aanpak en vaardigheden die laten zien hoe je als verpleegkundige kunt luisteren en gesprekken voeren. Het toont hoe je de ander ruimte biedt om zijn verhaal te doen en tegelijk sturing geeft aan het gesprek. Daarnaast bevat het boek casuïstiek die zicht geeft op de verpleegkundige beroepspraktijk. De beschreven gespreksvormen en methodieken zijn actueel en passen bij de huidige beroepspraktijk.

De website www.verpleegkundigegespreksvoering.nl bevat bijzonder voor de methode ontwikkelde video’s met gesprekssituaties, waarnaar wordt verwezen in het boek.

Nieuw aan deze druk

Het boek is een geheel herziene druk van het Basisboek Verpleegkundige gespreksvoering en bestaat uit drie delen.

• Deel 1: Houdingsaspecten

• Deel 2: Gespreksvaardigheden

• Deel 3: Gespreksvormen en verpleegkundige methodieken

De structuur binnen de delen is verbeterd en de inhoud is geactualiseerd met toevoeging van een aantal geheel nieuwe onderdelen, onder meer over culturele facetten, shared decision making, CanMEDS-rollen, het familiegesprek en het zorgen delen-gesprek.

Doelgroep

Verpleegkundige gespreksvoering is ontwikkeld voor studenten mbo- en hbo-verpleegkunde en is tevens inzetbaar in bij- en nascholing.


Het boek verpleegkundige gespreksvoering van Geertjan Emmens, Siemen van der Meulen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 35,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Geertjan Emmens, Siemen van der Meulen boeken - Verpleegkundige gespreksvoering
ISBN 9789024421367
PAGINA’S 144
VERSCHENEN 20-03-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Boom
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
35,95
Bestel