Geert Crevits - Volle maan inspiraties Boek + cd Twaalf bezinningsteksten van MORYA + cd met de bijhorende live-opnames van Geert Crevits

Inspiraties


Volle maan inspiraties

Boek + cd

Twaalf bezinningsteksten van MORYA

+ cd met de bijhorende live-opnames van Geert Crevits

Morya zegt...

"De innerlijke kant van jouw leven is heel belangrijk. Als je naar buiten gaat, naar de dingen toe, iedere dag, dan ben je wel bezig, maar het is belangrijk om te proberen in een concentratie te komen met jezelf; niet zozeer met de dingen om je heen. Dit kan natuurlijk ook, maar je komt pas in een evenwicht in het leven wanneer je naar jezelf durft te kijken, wanneer je naar binnen durft te gaan ìn jouw leven."

Morya's bezinningsteksten zijn altijd verrassend praktisch, eenvoudig en toch diepgaand. Het perspectief van de Meester werpt een verfrissende blik op je leven, je problemen en je vragen, zodat je met een nieuwe visie tegen de dingen aan kan kijken.

De teksten in dit boekje werden telepathisch ontvangen door Geert Crevits (1944-2012). Op de cd hoor je Geert die de teksten live uitspreekt tijdens het ontstaan ervan.

In dit boekje worden twaalf van de mooiste 'volle maan boodschappen' gebundeld. Luchtig vormgegeven, met kleine paragrafen afgewisseld met citaten en illustraties.


Het boek volle maan inspiraties boek + cd twaalf bezinningsteksten van morya + cd met de bijhorende live-opnames van geert crevits van Geert Crevits is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 21,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Geert Crevits boeken - Volle maan inspiraties  Boek + cd  Twaalf bezinningsteksten van MORYA  + cd met de bijhorende live-opnames van Geert Crevits
ISBN 9789075702590
PAGINA’S 96
VERSCHENEN 14-11-2013
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Mayil Publishing House
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
21,00
Bestel

Andere boeken van Geert Crevits