Gary Chapman, Debbie Barr, Edward G. Shaw - Liefdestalen en Alzheimer

Blijven liefhebben als herinneringen vervagen


Alzheimer is een wrede, onomkeerbare ziekte, waarbij je geliefde van binnenuit wordt afgebroken. Wat ben ik, als dochter van een moeder met Alzheimer, blij met dit boek van Gary Chapman. Hij geeft handvatten om in te spelen op de diepste behoefte van de patiënt: zich geliefd en veilig voelen.

- Uit het voorwoord van Corien Oranje -

De vijf liefdestalen kunnen echtparen en families helpen om om te gaan met de ziekte van Alzheimer. Samen met een gezondheidsspecialist en een verzorger schreef Gary Chapman dit praktische boek. Het biedt op een vriendelijke en doelgerichte manier hulp voor mensen die buigen onder de last van de ziekte van Alzheimer. Met behulp van de vijf liefdestalen kan er beter contact worden gemaakt met mensen met dementie. De auteurs leggen een link tussen de liefdestalen en de ontwikkeling van de verschillende fasen van Alzheimer en vertellen hoe de verzorger en de verzorgde de liefdestalen kunnen inzetten.


Het boek liefdestalen en alzheimer van Gary Chapman, Debbie Barr, Edward G. Shaw is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Gary Chapman, Debbie Barr, Edward G. Shaw boeken - Liefdestalen en Alzheimer
ISBN 9789063537258
PAGINA’S 200
VERSCHENEN 26-10-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Jongbloed Boeken
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,50
Bestel

Andere boeken van Gary Chapman, Debbie Barr, Edward G. Shaw