Gale Boetticher - Een pleidooi voor vrijheid

Libertarisme in 't kort


De libertarische beweging is de laatste jaren hard gegroeid. De Amerikaanse libertariër Ron Paul heeft, tijdens zijn pogingen om president van de VS te worden, honderdduizenden jongeren over de hele wereld geïnspireerd om zich te verdiepen in zijn gedachtegoed. Daarnaast zijn er in Nederland veel VVD’ers teleurgesteld geraakt in hun partij. Sommigen, die de VVD niet liberaal genoeg meer vinden, hebben in de libertarische beweging een nieuw thuis gevonden.

Dit pleidooi is bedoeld om geïnteresseerden kennis te laten maken met de libertarische filosofie. In zo’n twee uur leestijd worden onder andere de volgende vragen beantwoord: wat is het libertarisme? Hoe staat het libertarisme tegenover de vrije markt? Hoe zien libertariërs de overheid? En hoe ziet een libertarische maatschappij er in grote lijnen uit?

Frank Karsten, schrijver van De Democratie Voorbij: “Ik vind dat Een Pleidooi voor Vrijheid heel goed geschreven is. Niet te lang, goed gestructureerd en leest makkelijk weg. Een aantrekkelijke aanwinst!”Gale Boetticher boeken - Een pleidooi voor vrijheid
ISBN 9789082553116
PAGINA’S 96
VERSCHENEN 29-11-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Bert Boekenmans
Levertijd: ongeveer 5-7 werkdagen
13,95
Bestel