Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra-Levin - Maria Magdalena en Jezus 2 Hun reizen naar Egypte, Perzië, India en Brittannië

Over de periode tussen hun zestiende en dertigste levensjaar is van Maria Magdalena en Jezus tot nu toe weinig bekend. Deze periode staat bekend als hun 'lost years'. Dit zijn echter allerminst verloren jaren geweest. Aan Gabriela vertellen zij dat zij, voordat zij hun positie in de maatschappij definitief innamen en hun intense periode van leiderschap voorafgaand aan de kruisiging inging, zij zich hebben toegewijd aan het stichten van hun gezin en aan hun spirituele vorming. Daartoe behoorden ook hun opmerkelijke gezamenlijke reizen naar Egypte, Perzië, India en Brittannië. Regio's die toen bekend stonden als 'hotspots' op het gebied van mystiek en geestelijke vorming.

Ter inspiratie voor onze eigen vormingsprocessen worden we door Maria Magdalena en Jezus uitgenodigd om met hen mee te reizen tijdens hun laatste leven op Aarde. Wij krijgen de gelegenheid om hun betekenisvolle reizen mee te maken en hun talrijke inwijdingen en spirituele openingen te ervaren. We leren niet alleen van hun leerproces, maar nemen ook kennis van de eeuwenoude Egyptische, Zoroastrische, Hindoestaanse, Boeddhistische en Keltische wijsheden uit deze bijzondere gebieden. Wijsheden die de meesters tot zich hebben genomen en die hebben bijgedragen aan de vorming van hun eigen leer over de Goddelijkheid van de mens.


Het boek maria magdalena en jezus 2 hun reizen naar egypte, perzië, india en brittannië van Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra-Levin is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra-Levin boeken - Maria Magdalena en Jezus 2 Hun reizen naar Egypte, Perzië, India en Brittannië
ISBN 9789082639704
PAGINA’S 208
VERSCHENEN 21-12-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Follow Your Heart Publishing
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,95
Bestel

Andere boeken van Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra-Levin