Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra - helende kracht van familierelaties

De Helende Kracht van Familierelaties 978 90 807478 0 7

Wat is je incarnatievraag? Hoe ziet het pad van je Ziel eruit? Waarom ben je geïnteresseerd in de familie waarin je geboren wenste te worden? Welke familiethema?s trokken jou aan? Wat hadden je vader en je moeder aan jou te bieden? Hoe krijgen de fasen van de Bloedcyclus vorm in jouw leven? Hoe ga je met je Innerlijke, Kind, Vader en Moeder om?

Allemaal vragen die aan de orde komen in ?De Helende Kracht van Familierelaties? waarin Maria en Jozef, Maria Magdalena en Jezus hun hedendaagse leringen aan de mensheid aanbieden. Het is het zesde boek van het medium Gabriela Gaastra-Levin en haar echtgenoot, Reint Gaastra, waarin zij met de spirituele meesters samenwerken.

De spirituele meesters doen uit de doeken dat de mens zijn eigen ouders, zijn eigen familie en zijn eigen geboorteomstandigheden uitkiest. Ze laten zien dat je persoonlijke vraagstukken volmaakt tot uitwerking komen binnen de familie waarin je geboren wordt. Ook al lijken je ouders niet aan je verwachtingen te voldoen, de vraagstukken van je moeder en vader en het thema van je familie blijken uiteindelijk verrassend goed aan te sluiten bij je diepere behoeften. De familierelaties bieden de mens vanuit een spiritueel perspectief een ideale omgeving om het hart te openen.

Maria en Jozef, Maria Magdalena en Jezus nodigen de mensen uit om tot een herwaardering en verdieping van de familierelaties te komen, zodat door de groei van de uitwisseling en communicatie binnen de familie onvoorwaardelijke liefde, eenheidsbewustzijn en de eigen Goddelijkheid kunnen worden ervaren.

In blokje:

Inhoud bevat:

32 openbaringen

20 meditaties

19 proclamaties

6 oefeningen

9 zegeningen

9 gebeden.


Het boek helende kracht van familierelaties van Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra boeken - helende kracht van familierelaties
ISBN 9789080747807
PAGINA’S 312
VERSCHENEN 03-03-2010
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Follow your heart
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,95
Bestel

Andere boeken van Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra