Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra-Levin - Hun inwijding van de vrouwelijke en mannelijke discipelen

Maria Magdalena en Jezus Deel 3

Hun inwijdingen van de vrouwelijke en mannelijke discipelen

In dit indrukwekkende derde deel van de serie ‘Maria Magdalena en Jezus’, waarin zij de auteurs Gabriela en Reint hun opmerkelijke leven uit de doeken doen, leggen de spirituele meesters uit hoe zij hun leerlingen hebben geselecteerd en getraind. En hoe zij deze twaalf vrouwelijke en twaalf mannelijke discipelen hebben ingewijd in hun leer over de Goddelijkheid van de mens.

In de periode tussen hun dertigste en drieëndertigste levensjaar hebben Maria Magdalena en Jezus hun leiderschap vormgegeven en een eigen gemeenschap gecreëerd. Rekening houdend met de Joodse tradities hebben zij de ruimte genomen om hun spirituele visie naar buiten te brengen. Daarbij vervulde ook Maria Magdalena, ongebruikelijk in die tijd, als vrouw een prominente rol.

Maria Magdalena en Jezus vertellen hoe zij, geïnspireerd door de persoonlijkheden en processen van hun discipelen, hun leer verfijnd hebben en een basis legden voor ‘De Maria Magdalena Code®’. Uniek is de introductie van de vrouwelijke discipelen. Zij worden voorgesteld en krijgen een gezicht door de illustraties. Maria Magdalena in het bijzonder en vrouwen in het algemeen hebben een speciale taak voor de mensheid.

Dit ‘inwijdingen’-boek laat in 41 openbaringen zien hoe ongekend ver Maria Magdalena en Jezus waren in hun spirituele ontwikkeling. Zij stellen hun energetische ervaringen en omvangrijke kennis beschikbaar aan de mensheid. Bijvoorbeeld in de openbaringen over de bruiloft te Kana, de vermenigvuldiging van de vijf broden en twee vissen en de transfiguratie van Jezus op de berg Tabor als opmaat naar het ritueel van de kruisiging.

Maria Magdalena en Jezus staan voor een krachtige verandering in ons bewustzijn om tot activatie te komen van de multidimensionale Goddelijke mens die we in wezen zijn.


Het boek hun inwijding van de vrouwelijke en mannelijke discipelen van Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra-Levin is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 18,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra-Levin boeken - Hun inwijding van de vrouwelijke en mannelijke discipelen
ISBN 9789082639742
PAGINA’S 292
VERSCHENEN 03-01-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Follow Your Heart Publishing
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
18,95
Bestel

Andere boeken van Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra-Levin