G.A.C. Aarts - Belastingrecht Bachelors Masters 2019-2020 Opgavenboek

Dit opgavenboek maakt deel uit van de studiemethode Belastingrecht voor Bachelors en Masters. Deze studiemethode is opgezet met de praktijk als uitgangspunt. Een zeer uitgebreid auteursteam, bestaande uit docenten van bijna alle hogescholen in Nederland, heeft deze studiemethode ontwikkeld. Zij kennen per slot van rekening het beste de eisen en wensen die het onderwijs aan een studieboek op dit terrein stelt.

De vragen in dit opgavenboek volgen de hoofdstukindeling van het theorieboek. Per hoofdstuk worden er verschillende vraagstukken voorgelegd. Elk hoofdstuk begint met een aantal open opgaven. Vervolgens zijn er multiple choice-vragen in dit opgavenboek opgenomen. Op die manier kunnen studenten oefenen met vragen waar de keuze gemaakt moet worden tussen verschillende opties.De hoofdstukken worden afgesloten met open casusposities, die verschillende onderdelen uit het betreffende hoofdstuk combineren tot situaties die de lezer ook in de praktijk kan tegenkomen. De modelantwoorden op de open opgaven, de multiple choice-vragen en de open casusposities zijn voor de docent beschikbaar. Wanneer alle studiestof voldoende bekend is, kan het uiteindelijke niveau getoetst worden aan de hand van diverse oefenexamens van de afgelopen jaren die ook in dit opgavenboek zijn opgenomen.

Bij dit opgavenboek behoort een digitale leeromgeving waar de student opgaven uit dit boek online kan oefenen. Hier vindt men ook begrippentrainers, video’s en webinars die uitleg geven over het Nederlandse belastingrecht.


Het boek belastingrecht bachelors masters 2019-2020 opgavenboek van G.A.C. Aarts is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 32,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


G.A.C. Aarts boeken - Belastingrecht Bachelors Masters 2019-2020 Opgavenboek
ISBN 9789463171694
VERSCHENEN 03-07-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Convoy Uitgevers BV
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
32,00
Bestel

Andere boeken van G.A.C. Aarts