G.A.C. Aarts - Belastingrecht 2019-2020 Theorieboek

Voor Bachelors Masters


Dit studieboek is geschreven door het onderwijs, voor het onderwijs. Een zeer uitgebreid auteursteam, bestaande uit

docenten van bijna alle hogescholen in Nederland, heeft deze studiemethode ontwikkeld. Zij kennen per slot van rekening het beste de eisen en wensen die het onderwijs aan een studieboek op dit terrein stelt.

Het boek volgt de structuur van de fiscale wetgeving, waarbij veel aandacht uitgaat naar de samenhang tussen de diverse onderdelen. Deze opzet en de zeer toegankelijke schrijfstijl maken dit boek geschikt voor de studierichtingen Accountancy, Bedrijfseconomie, SPD en Management Economie en Recht, maar ook voor opleidingen waar belastingrecht minder centraal staat, zoals HBO Commerciële Economie, Rechten, Financial Services Management, etc.

Bij dit theorieboek behoort een opgavenboek met platte cases, open vragen, meerkeuzevragen en voorbeeldexamens. Aan dit opgavenboek is een digitale leeromgeving gekoppeld met o.a. vraagstukken, video’s en begrippentrainers.


Het boek belastingrecht 2019-2020 theorieboek van G.A.C. Aarts is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 52,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


G.A.C. Aarts boeken - Belastingrecht 2019-2020 Theorieboek
ISBN 9789463171687
VERSCHENEN 03-07-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Convoy Uitgevers BV
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
52,00
Bestel

Andere boeken van G.A.C. Aarts