Frouwkjen van Duin - 3x3 een passend gewicht voor iedereen

Goed in je vel door een gezonde LEEFstijl!


Gezond leven en afvallen worden vaak te ingewikkeld gemaakt. Dat is jammer want daardoor leggen mensen zichzelf veel te veel regeltjes op. Dit verkleint de kans op succes maar bovenal word je er niet gelukkig van. Terwijl dat toch is waar het uiteindelijk om gaat!

In dit boek vind je álle kennis die je nodig hebt om een gewicht te bereiken dat bij jou past en over gezond leven in het algemeen. Je zult zien dat die kennis niet ingewikkeld is maar zo eenvoudig is als 3x3!

Het ook werkelijk gaan DOEN is wel lastig. Dit betekent namelijk een verandering in gedrag en dat is nu juist een van de moeilijkste dingen die er is. Daarom vertelt 3x3 je op een positieve en praktische manier vooral HOE jij dat kan doen.

Een gezonde leefstijl is een groot cadeau waardoor je letterlijk en figuurlijk goed in je vel komt te zitten. Het is een cadeau dat alleen jij aan jezelf kunt geven maar dit boek gaat je daar zeker bij helpen!


Het boek 3x3 een passend gewicht voor iedereen van Frouwkjen van Duin is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 18,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Frouwkjen van Duin boeken - 3x3 een passend gewicht voor iedereen
ISBN 9789082959208
PAGINA’S 132
VERSCHENEN 08-02-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER LEEFstijl3x3
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
18,95
Bestel