Frits Deubel - Een lied van hoop

Gedichten


Bemoedigende gedichten, die laten zien dat er altijd hoop is. Mooi om weg te geven aan iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. De bundel is luxe uitgevoerd door de harde kaft en het compleet full colour binnenwerk met prachtige fotografie.

Frits Deubel (1927) is bekend van zijn bemoedigende gedichtenbundels. Hij weet het leven van alledag te vangen in bijzondere poëzie. www.geestelijkegedichten.nl


Het boek een lied van hoop van Frits Deubel is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 6,99 excl. verzendkosten.


Frits Deubel boeken - Een lied van hoop
ISBN 9789033817977
PAGINA’S 48
VERSCHENEN 27-10-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Ark Media
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  6,99
Bestel

Andere boeken van Frits Deubel

 • Frits Deubel - In vertrouwen op Hem
  Frits Deubel - In vertrouwen op Hem

  Bundel met gedichten van Frits Deubel die laten zien dat God er altijd voor ons is en dat we op Hem kunnen bouwen. Frits Deubel (1927-2017) was een geliefd dichter. Van zijn hand zijn veel gedichtenbundels verschenen.

  Lees meer...
    7,50
 • Frits Deubel - Door God bemind
  Frits Deubel - Door God bemind

  Bundel met gedichten waarin Gods grote liefde voor ons centraal staat. In zijn liefde zijn wij geborgen. Frits Deubel (1927-2017) was een geliefd dichter. Van zijn hand zijn veel gedichtenbundels verschenen.

  Lees meer...
    7,50
 • Frits Deubel - Een leven vol liefde
  Frits Deubel - Een leven vol liefde

  Een leven vol liefde laat zien waar het om draait: naastenliefde en bovenal leven vanuit Gods onmetelijke liefde. Frits Deubels leven stond in het teken van uitdelen: het evangelie delen met anderen, steun bieden aan mensen die het moeilijk hebben, de liefde van God doorgeven en…

  Lees meer...
    6,99
 • Frits Deubel - God hoort je
  Frits Deubel - God hoort je

  God hoort je: gedichten die over bidden gaan. Aangevuld met mooie landschapsfotografie.Het gedichtenbundeltje heeft een mooi verzorgde harde kaft en is daardoor een stijlvol cadeautje.Van Frits Deubel zijn reeds meer dan 50.000 gedichtenbundels verkocht.

  Lees meer...
    6,99
 • Frits Deubel - Geleid door Zijn hand
  Frits Deubel - Geleid door Zijn hand

  Een bundel met nog niet eerder verschenen gedichten van Frits Deubel, met als thema: onderweg zijn met God. God leidt ons op onze levensreis. Hij gaat met ons mee, helpt ons en brengt ons veilig naar de overkant. Met mooie full colour foto's.

  Lees meer...
    9,99