Freya Angenent, Lauke Bisschops - Het verpleeghuis is het einde!

Portretten en verhalen van verpleeghuisbewornders


In het boek 'Het verpleeghuis is het einde!' vertellen bewoners zelf waarom het verpleeghuis een fijne plek is om te wonen. Daarnaast geven ze tips aan toekomstige bewoners en vertellen ons hoe de zorg beter kan. Want dat weten ze zelf het beste! Dit inspirerende en positieve boek staat vol met hun moedige en persoonlijke verhalen.

Het boek is een initiatief van Freya Angenent en Lauke Bisschops - beide arts in opleiding tot specialist

ouderengeneeskunde. Zij vinden dat naast de bewoners, ook collega's gehoord moeten worden.

Een twintigtal van hen beschrijven de liefde en trots voor hun vak.

-'Het verpleeghuis is het einde!' is bedoeld voor iedereen die met het verpleeghuis te maken heeft, omdat het over de praktijk gaat. Een praktijk vol aantrekkelijke mensen en positieve verhalen. Het einde! met een uitroepteken.

'Gebruikmakend van het krachtige instrument van het persoonlijke verhaal horen we eindelijk van de mensen om wie het gaat in de verpleeghuissector! Een prachtig boek dat het maatschappelijk debat over de verpleeghuiszorg in onze maatschappij op een positieve manier beïnvloedt en tegelijkertijd vertelt wat het vak van specialist

ouderengeneeskunde zo mooi maakt.' - drs. Nienke M. Nieuwenhuizen, voorzitter Verenso

'Dit boek is een aanrader. Voor medisch studenten bijvoorbeeld, zeker voor degenen die nog twijfelen over hun specialisatie. Want ouderengeneeskunde blijkt een heel spannende richting. Iedere politicus en iedere bestuurder of manager in de langdurige zorg moet Het verpleeghuis is het einde beslist lezen en daarna door een kenner worden overhoord om te checken of de hotemetoot het wel goed heeft begrepen.' - Hugo Borst en Carin Gaemers


Het boek het verpleeghuis is het einde! van Freya Angenent, Lauke Bisschops is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Freya Angenent, Lauke Bisschops boeken - Het verpleeghuis is het einde!
ISBN 9789082690439
PAGINA’S 240
VERSCHENEN 17-10-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Het verpleeghuis is het einde!
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,95
Bestel