Fredrik Backman - Wij tegen jullie

In het Zweedse stadje Björnstad krijgen de bewoners in korte tijd veel te verduren. Veel spelers van het ijshockeyteam, de trots van de stad, stappen over naar het team van hun grootste concurrent, de naburige stad Hed. In Björnstad moet een vrijwel compleet nieuw team geformeerd worden. Het duurt niet lang voordat de nieuwe selectie in de startblokken staat, maar een hecht team maken van de spelers is een flinke uitdaging voor de nieuwe coach.

In aanloop naar de belangrijkste wedstrijd van het seizoen groeit de rivaliteit tussen Björnstad en Hed uit tot een heftige strijd die de gemeenschap verscheurt, en worden de inwoners van beide steden gedwongen om te kiezen wat ze echt belangrijk vinden.

Wij tegen jullie is het indringende vervolg op Björnstad, waarin Fredrik Backman laat zien hoe loyaliteit en vriendschap mensen door de moeilijkste tijden heen kunnen slepen. De twee delen kunnen los van elkaar worden gelezen.


Het boek wij tegen jullie van Fredrik Backman is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 22,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Fredrik Backman boeken - Wij tegen jullie
ISBN 9789021406404
PAGINA’S 448
VERSCHENEN 17-10-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Q
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
22,50
Bestel

Andere boeken van Fredrik Backman