Frederic H. Martini - De Martini-atlas van de anatomie

De Martini-atlas van de anatomie geeft in fullcolour een overzicht van de menselijke anatomie. Aan de hand van 194 foto's en 53 radiologische scans wordt de bouw van het humaan lichaam op heldere en aantrekkelijke wijze weergegeven. Daarnaast maakt het boek de menselijke embryologie inzichtelijk met illustraties en beschrijvingen van de verschillende stadia van de ontwikkeling van het embryo.

Deze uitgave is uitermate geschikt voor gebruik naast Anatomie en fysiologie van Frederic Martini en Edwin Bartholomew, maar kan naast ieder willekeurig anatomie en fysiologieboek worden gebruikt. Het is met name bedoeld voor studenten aan paramedische opleidingen, de faculteit geneeskunde en de opleiding verpleegkunde.

Docenten die het boek voorschrijven kunnen gebruikmaken van een digitale beeldbank in powerpoint.

Frederic Martini werkt aan de universiteit van Hawaï (Hilo en Manoa) en het Shoals Marine Laboratory. Dit boek is bewerkt voor de Nederlandstalige markt door Ingrid Kerckaert van de Universiteit Gent.


Het boek de martini-atlas van de anatomie van Frederic H. Martini is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 42,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Frederic H. Martini boeken - De Martini-atlas van de anatomie
ISBN 9789043021647
PAGINA’S 151
VERSCHENEN 05-04-2011
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Pearson Benelux B.V.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
42,95
Bestel

Andere boeken van Frederic H. Martini