Frédéric Du Bois, Isabel Boons - Gin & Tonic

De complete gids voor de perfecte mix


Gin is een blijver! Cocktailbars en restaurants die hun eigen gin creëren, een aparte ginkaart in de meeste bars, gins die van kleur veranderen, alcoholvrije gins... Het almaar groeiende aanbod merken en soorten in supermarkten en speciaalzaken bewijst dat we niet genoeg krijgen van dit drankje. Anno 2019 kun je zelfs je vakantie plannen rondom het proeven en ontdekken van gin.

Deze gids biedt een schat aan nuttige basiskennis voor het proeven van gin. Welke gin hoort bij welke tonic, op welk moment drink je hem het beste en welke kruiden passen er in de ideale mix? Deze gin & tonic-bijbel heeft zijn strepen verdiend en vormt het ultieme naslagwerk.

Frédéric Du Bois, ginexpert, biedt in deze nieuwe editie een antwoord op al je vragen en geeft je een aanzet voor jouw eigen creaties als ginliefhebber. Met behulp van een uiterst praktische indeling van de gins en de tonics maak je nooit meer de foute keuze. Nu met extra gins, alcoholvrije variaties, nieuwe mixers en ginreizen!


Het boek gin & tonic van Frédéric Du Bois, Isabel Boons is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 29,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Frédéric Du Bois, Isabel Boons boeken - Gin & Tonic
ISBN 9789401461627
PAGINA’S 504
VERSCHENEN 22-07-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Lannoo
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
29,99
Bestel

Andere boeken van Frédéric Du Bois, Isabel Boons