Frans Corten - Uitzonderlijk talent

Gids voor hoogbegaafden, uitvinders en andere vreemde vogels


Veel hoogbegaafden en andere vreemde vogels blijken moeite te hebben om hun weg in het leven en hun werk te vinden. Ondanks hun talenten raken ze in conflict met leidinggevenden, voelen ze zich niet begrepen of kunnen ze maar niet ontdekken wat ze écht willen.

Frans Corten, zelf zo'n vreemde vogel, begeleidt hoogbegaafden en andere uitzonderlijke talenten in hun loopbaan. Hij is een van de pioniers op het gebied van hoogbegaafde volwassenen. In dit boek heeft hij alle werkzame inzichten en eigen uitvindingen bijeengebracht die behulpzaam kunnen zijn om beter je weg te vinden in leven en werk. Hij adviseert, niet belerend of betweterig maar geheel vrijblijvend en met respect voor de eigenzinnigheid van jou als vreemde vogel.

Vijf vreemde vogels die op hun pootjes terecht zijn gekomen vertellen achterin dit boek openhartig over de valkuilen en uitdagingen in hun loopbaan.

Uitzonderlijk talent biedt je een handleiding om je uitzonderlijke zelf te herkennen én serieus te nemen. En dat is het begin van je nieuwe toekomst.


Het boek uitzonderlijk talent van Frans Corten is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,60 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Frans Corten boeken - Uitzonderlijk talent
ISBN 9789491757846
PAGINA’S 112
VERSCHENEN 08-03-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Werk en Waarde
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,60
Bestel