Frank van Marwijk - Lichaamstaal

Alles wat je moet weten om mensen beter te begrijpen en te beïnvloeden


Er gaat niets boven een persoonlijk gesprek. Maar hoe vaak heb je je niet vergist in de aantrekkelijke praatjes en de blauwe ogen van je gesprekspartner? Reken af met leugens, twijfels en verkeerde indrukken en ontdek hoe je met kennis van lichaamstaal mensen feilloos doorziet.

Lichaamstaalexpert Frank van Marwijk kent als geen ander de betekenis van de signalen die we onbewust uitzenden. Hij weet wat mensen bedoelen met hun houding, gebaren, gezichtsuitdrukkingen en stemgebruik. Na het lezen van dit boek boordevol verhalen en handige tips hoef je niet meer te twijfelen over je oordeel:

* Hij zegt dat hij het ermee eens is. Maar is dat wel zo?

* Het sollicitatiegesprek ging prima. Toch?

* Ze is de geschikte persoon voor de klus. Zegt ze.

* Hij zegt dat het nooit eerder is gebeurd. Klopt dat wel?

Niemand weet meer over lichaamstaal dan Frank van Marwijk, Nederlands bekendste lichaamstaalexpert. Hij geeft trainingen en presentaties en is de schrijver van de bestsellers Manipuleren kun je leren, Manipuleren op je werk en Het groot complimentenboek. Hij is een bekend gezicht in de media en analyseerde het gedrag van talloze bekende Nederlanders.


Het boek lichaamstaal van Frank van Marwijk is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Frank van Marwijk boeken - Lichaamstaal
ISBN 9789461262431
PAGINA’S 320
VERSCHENEN 02-10-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Haystack, Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,50
Bestel

Andere boeken van Frank van Marwijk