Francisco Palao, Michelle Lapierre, Salim Ismail - Exponentiële transformatie

Het ExO Sprint-playbook om je organisatie te innoveren


‘Exponentiële transformatie’ van Francisco Palao, Michelle Lapierre en Salim Ismail is het inspirerende handboek bij de wereldwijde bestseller ‘Exponentiële organisaties’, waarin Ismail en Yuri van Geest de opkomst van een nieuw type organisatie beschreven. De exponentiële organisatie (ExO) weet in dit tijdperk van technologische verandering exponentiële groei te realiseren door een nieuwe, disruptieve manier van werken.

‘Exponentiële transformatie’ brengt die inzichten naar de dagelijkse praktijk. Dit werkboek laat je in een helder stappenplan zien hoe jouw organisatie de kansen van de technologische innovatie kan benutten en disruptie voor kan blijven.

De auteurs hielpen toonaangevende organisaties over de hele wereld om de ExO-principes toe te passen. Ze ontwikkelden de ExO Sprint, een proces van tien weken waarin transformatie wordt versneld terwijl de natuurlijke afweerreactie van de organisatie wordt afgeremd. Daarbij zijn er twee mogelijke trajecten: de Edge Stream voor initiatieven buiten de bestaande organisatie en de Core Stream voor vernieuwende werkwijzen binnen de organisatie. Met iedere ExO Sprint verspreidt het exponentiële gedachtegoed zich verder. Zo maken alle medewerkers zich de ideeën en werkwijze eigen.


Het boek exponentiële transformatie van Francisco Palao, Michelle Lapierre, Salim Ismail is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 34,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Francisco Palao, Michelle Lapierre, Salim Ismail boeken - Exponentiële transformatie
ISBN 9789047012412
PAGINA’S 388
VERSCHENEN 21-02-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Business Contact
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
34,99
Bestel