Francis Chan, Mark Beuving - X- Vermenigvuldigen

Je bent gemaakt om discipelen te maken


Een eenvoudig, praktisch, bijbels en persoonlijk hulpmiddel voor discipelen van Jezus die discipelen van Jezus willen maken.

Een eenvoudig, praktisch, bijbels en persoonlijk hulpmiddel voor discipelen van Jezus die discipelen van Jezus willen maken. – David Platt

Jezus gaf Zijn discipelen een opdracht: “Volg Mij”.

En een belofte: “Ik zal je toerusten om anderen te vinden die Mij gaan volgen”

We zijn gemaakt om discipelen te maken.

Vermenigvuldigen is gemaakt om je toe te rusten de opdracht van Jezus in praktijk te brengen in een mentorrelatie of voor gebruik in een bijbelstudie. Francis Chan en David Platt leiden elk van de 24 lessen in met een video op www.multiplymovement.com.

Eén plus één plus één. Ieder exemplaar van Vermenigvuldigen is gemaakt om te doen wat Jezus deed: discipelen maken die discipelen maken die discipelen maken… Totdat de hele wereld het goede nieuws van Jezus kent.

Francis Chan is voorganger van een kerk in San Francisco en kerkplanter. Hij spreekt jaarlijks voor tien duizenden mensen wereldwijd en staat bekend om zijn gepassioneerde en Bijbelse manier van spreken. Hij zit in het bestuur van World Impact en Children’s Hunger Fund. Chan is schrijver van New York Times bestsellers ‘De vergeten God’, ‘Bestaat de hel’ en ‘Te gekke liefde’, waarvan meer dan twee miljoen exemplaren zijn verkocht.

Mark Beuving is als professor van interdisciplinaire studies verbonden aan de Eternity Bible College. Zijn gedrevenheid is het onderzoeken van de vele manieren waarop de Bijbel ieder facet van het leven verandert. Mark woont met zijn vrouw en dochters in Zuid Californië.


Het boek x- vermenigvuldigen van Francis Chan, Mark Beuving is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Francis Chan, Mark Beuving boeken - X- Vermenigvuldigen
ISBN 9789491935060
PAGINA’S 296
VERSCHENEN 05-10-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Clc boeken en Muziek
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,99
Bestel

Andere boeken van Francis Chan, Mark Beuving