Francesc Miralles, Héctor García - Ichigo-ichie

De Japanse wijsheid voor het beleven van onvergetelijke momenten


Ichigo-ichie – het nieuwe grote boek van de auteurs van Ikigai – laat ons beseffen dat ieder moment van ons leven uniek is

Ichigo-ichie neemt je mee in het prachtige idee van het koesteren van ontmoetingen. Ichigo-ichie herinnert je eraan elke bijeenkomst of ontmoeting waar je bij aanwezig was in je hart te sluiten, omdat het moment niet herhaald zal worden. Zelfs wanneer dezelfde groep mensen weer bij elkaar komt, zal het nooit hetzelfde zijn als de vorige keer. Elk moment is daarom altijd uniek en eenmalig. De letterlijke vertaling is ook: één gelegenheid, één ontmoeting.

Kortom, de term wordt gebruikt om dankbaarheid te tonen voor een gedeelde fijne ervaring. Ichigo-ichie laat ons beseffen dat elk moment ons laatste kan zijn. De auteurs van de bestseller Ikigai vertalen dit eeuwenoude concept naar praktische tips, zodat iedereen kan starten met leven in het nu en meer vreugde uit het leven kan halen.


Het boek ichigo-ichie van Francesc Miralles, Héctor García is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Francesc Miralles, Héctor García boeken - Ichigo-ichie
ISBN 9789022586051
PAGINA’S 176
VERSCHENEN 05-02-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Boekerij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,99
Bestel

Andere boeken van Francesc Miralles, Héctor García