Floyd McClung - Ik zie een leger

Kerk-zijn op een andere manier


Achterflaptekst:

Floyd McClung houdt van de kerk. En hij is gefrustreerd over haar. Hij ziet dorre beenderen maar hij ziet ook een groot leger. Dit boek is een vurig pleidooi om kerk-zijn op een andere manier vorm te geven. Een kerk die een (h)echte gemeenschap is die middenin de wereld staat. Een kerk die radicaal gehoorzaam is aan de grote opdracht om discipelen te maken. Floyd behandelt in dit boek vijf kernwaarden die zijn leven op zijn kop hebben gezet en die de kracht hebben om ook jouw leven te veranderen:

- Eenvoudig kerk-zijn - Moedig leiderschap - Doelbewuste gehoorzaamheid

- Apostolische gedrevenheid - Discipelen maken

Misschien één- of tweemaal per jaar krijg ik een boek onder ogen dat me compleet ondersteboven gooit, dat ik opzij moet leggen omdat mijn bril beslagen is van de tranen in mijn ogen. Dit is zo een boek. Voor het eerst van mijn leven schrijf ik een Voorwoord voor een boek waarvan ik niet zelf de uitgever ben. Wat maakt het uit. Laat dit boek gelezen worden, door heel veel mensen!

Henk Medema, uitgever en schrijver

De boodschap van radicaal discipelschap en wereldwijde zending uit Floyds eerdere boeken is nu stevig gefundeerd in een helder inzicht in de rol die de kerk heeft als de

belangrijkste vertegenwoordiging van het Koninkrijk van God op aarde.

Pete Greig, schrijver van Dag en nacht roepen zij tot God.

Floyd McClung is wereldwijd bekend geworden door zijn boek Het vaderhart van God. Hij stond aan de wieg van het dynamische werk van Jeugd met een Opdracht in Amsterdam. Sinds oktober 2006 woont hij samen met zijn vrouw Sally in Zuid Afrika met de visie om discipelen te maken, leiders te trainen en wereldwijd nieuwe kerken te stichten. Hiervoor richtte hij de organisatie All Nations op, die op vijf continenten actief is.


Het boek ik zie een leger van Floyd McClung is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 16,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Floyd McClung boeken - Ik zie een leger
ISBN 9789058110725
PAGINA’S 287
VERSCHENEN 30-09-2015
DRUK 3e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Highway Media
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
16,95
Bestel