Florentine van Vollenhoven - Verbasing over verzuring

De invloed van zuren en basen op voeding, vitaliteit en leefstijl


Praktisch en heel helder zet

Florentine van Vollenhoven de principes uiteen van het zuur-basenprincipe waardoor het direct toepasbaar is. Het boek eindigt veel verrassende basische recepten.

Wil jij jouw energieniveau drastisch verhogen? Je gewicht beheersen? Ontstekingsreacties en vervroegde veroudering tegengaan? Vrolijker door het leven gaan? Ons westerse voedingspatroon en onze leefstijl zijn veelal zuurvormend. Met als gevolg een verzuurd lichaam en een verzuurde geest. Hierdoor is je weerstand verminderd, je energieniveau lager, ontwikkel je allerlei klachten en slaat veroudering eerder toe. Je voelt je doorgaans niet fit, zowel psychisch als fysiek.

De ervaring leert dat mensen die het zuur-basenprincipe volgen al na twee weken hun medicatie naar beneden kunnen bijstellen in overleg met hun arts. Denk bijvoorbeeld aan medicatie tegen verhoogde bloeddruk, insuline, pijnstillers, ontstekingsremmers en maagzuurremmers. Het effect van een gezonde leefstijl op levensduur, gezondheid, vitaliteit en welzijn is onomstreden.

In Verbasing over verzuring legt zij al haar inzichten vast.


Het boek verbasing over verzuring van Florentine van Vollenhoven is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 27,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Florentine van Vollenhoven boeken - Verbasing over verzuring
ISBN 9789082939309
PAGINA’S 144
VERSCHENEN 04-03-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Mei
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
27,00
Bestel