Fleur Pullen, Esther van der Storm - Let's Ynnovate!

Voor doeners met lef die problemen willen omzetten in innovatieve oplossingen


“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”, riep Einstein al een dikke eeuw geleden. Wil je innoveren, dan zul je uit je routine moeten stappen. Maar hoe kun je succesvol veranderen? Hoe krijg je een team in een creatieve flow? En hoe komen daar uiteindelijk de beste vernieuwende én uitvoerbare ideeën uit?

In ‘Let’s Ynnovate!’ nemen Fleur Pullen en Esther van der Storm je mee aan de hand van de Ynnovate-methode. Deze beproefde aanpak wordt inmiddels in heel Nederland toegepast door de Ynnovators: een groeiend netwerk van procesbegeleiders die door Ynnovate zijn getraind om innovatiesessies bij de overheid te begeleiden. Dit boek is voor hen een naslagwerk, maar ook een must-read voor iedereen die nieuwsgierig is naar innovatie en hoe je dat aanpakt.

Innovatie is een houding, een manier van werken en dat zie je ook terug in dit boek. Het ademt energie, zit boordevol inspirerende ervaringen en handvatten voor succesvolle innovatieprocessen. En je hoeft het niet van begin tot eind te lezen om daar ook al meteen mee aan de slag te kunnen gaan. Sla het open op een willekeurige pagina en breng vandaag nog in de praktijk wat je daar leest. Let’s Ynnovate!


Het boek let's ynnovate! van Fleur Pullen, Esther van der Storm is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 34,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Fleur Pullen, Esther van der Storm boeken - Let's Ynnovate!
ISBN 9789082778922
PAGINA’S 302
VERSCHENEN 26-11-2018
DRUK 2e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Ynnovate
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
34,95
Bestel