- Fiscaal Memo juli 2019

Dit memo voorziet u van alle voornaamste feitelijke gegevens (bedragen, forfaits, drempels, percentages e.d.) die u bijna elke dag nodig heeft als deskundige op fiscaal, juridisch, sociaal-arbeidsrechtelijk of financieel gebied. Met deze nieuwe juli-editie bent u weer compleet bij. Compleet, compact en to-the-point. Fiscaal Memo juli 2019 is onmisbaar voor iedereen die tijdens de werkdag wel eens gebruikmaakt van de laatste feiten en cijfers op het terrein van belastingen, premies, uitkeringen en financiën. Weinig is zo veranderlijk als wet- en regelgeving op fiscaal en financieel gebied. Dit memo maakt uit de permanente stroom van regels, jurisprudentie, beleidsbesluiten en mededelingen op financieel gebied een relevante selectie voor de praktijk. Hierbij zijn niet alleen de belangrijkste belastingwetten zijn opgenomen, maar ook premie volks- en werknemersverzekeringen, uitkeringsbedragen, toeslagen, loonkostenvoordelen, indexcijfers, minimumlonen, rentepercentages en belangrijke peildata. Ook vindt u beleidsbesluiten, essentiële jurisprudentie en natuurlijk alle nieuwe normbedragen en kerncijfers per 1 juli 2019. Zo grijpt u nooit mis. #Fiscaal Memo# is compact, overzichtelijk en to-the-point. De structuur is zodanig vormgegeven dat u in een handomdraai de juiste gegevens bij de hand heeft om elke klant vlot te voorzien van advies op maat. De combinatie van de papieren uitgave, de digitale uitgave en de app voor smartphone of tablet zorgt ervoor dat u altijd in het bezit bent van de meest actuele informatie. De betrouwbaarheid, compleetheid en actualiteit van de informatie maken dat de titel al jarenlang marktleider mag worden genoemd. Kortom: werkt u met belastingen, premies, uitkeringen en overige cijfermatige zaken? Maak het uzelf dan gemakkelijk met #Fiscaal Memo#.


Het boek fiscaal memo juli 2019 is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 49,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


 boeken - Fiscaal Memo juli 2019
ISBN 9789013154931
VERSCHENEN 01-08-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Wolters Kluwer Nederland B.V.
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
49,95
Bestel

Andere boeken van

  • Fiscaal Memo juli 2019
    - Fiscaal Memo juli 2019

    Dit memo voorziet u van alle voornaamste feitelijke gegevens (bedragen, forfaits, drempels, percentages e.d.) die u dagelijks nodig heeft als deskundige op fiscaal, juridisch, sociaal-arbeidsrechtelijk of financieel gebied. Met deze nieuwe juli-editie bent u weer helemaal bij.…

    Lees meer...
    55,45