Filip Canfyn - vOlOp bOb

Wijze woorden van bOb Van Reeth, groot architect en bouwmeester


bOb Van Reeth. Eminent architect met iconische ontwerpen, intelligent bouwmeester van Vlaanderen en Antwerpen, maar vooral wijs denker en prater. Hij heeft nu gekozen voor een leven in de luwe plooien van de tijd en toch mag hij niet in alle stilte van het bijna elke dag toneel verdwijnen. Hijzelf is geen man van noblesse oblige, dus moeten anderen er over waken dat zijn vuur nog lang laaiend blijft.

bOb verdient meer dan een architectuurkanjer voor de salontafel, meer dan prentjes en praatjes. In zijn naam mag taal wel eens tekening worden, in een boekje als handbagage. Om mee op reis te gaan, om snel op te diepen, om nog eens een zin te ontfutselen, om rustig te herkauwen, om opnieuw en opnieuw vast te pakken.

Een boekje, dat gul woorden en gedachten serveert die niet alleen met de ogen maar ook met de vingers gegeten mogen worden. Een boekje met een authentiek verhaal, waarvan het onderwerp zelf zegt: 'Het doet raar zo over jezelf te lezen.' An authorized bOb-ography dus, met meer dan een hoek af.

Het hoofdpersonage en de verteller hebben de uitdrukkelijke wens dat dit boekje in handen komt van al wie van architectuur houdt en bovenal van al wie niét van architectuur houdt.


Het boek volop bob van Filip Canfyn is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Filip Canfyn boeken - vOlOp bOb
ISBN 9789057185656
PAGINA’S 88
VERSCHENEN 27-11-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER ASP
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,00
Bestel

Andere boeken van Filip Canfyn