Fidan Ekiz - Alles begint en eindigt met familie

Mijn ouders hebben de koers van mijn leven bepaald. Daarom heeft mijn familie zo’n belangrijke plaats in mijn werk. Wij maken deel uit van een voortgaande migratiegeschiedenis.

Bij Fidan Ekiz raakt het maatschappelijke altijd aan het persoonlijke. In haar columns schrijft ze over het ziekbed van haar vader, die na een leven lang werken in Pernis overlijdt aan kanker. Ze haalt herinneringen op aan haar jeugd binnen de Turks-islamitische gemeenschap, een wereld die ver van Nederland afstond.

Inmiddels is er veel veranderd. In haar thuishaven Rotterdam kijkt ze verontwaardigd toe tijdens de Turkije-rel. Dagelijks ondervindt ze hoe Nederland steeds verder polariseert, terwijl zij juist verlangt naar meer nuance. Haar betrokkenheid bij gevoelige onderwerpen als de islam en integratie maken dat ze een unieke stem heeft in het maatschappelijk debat.

Alles begint en eindigt met familie is Fidan Ekiz ten voeten uit: warm, humoristisch en altijd vol geestdrift over de staat van Nederland.


Het boek alles begint en eindigt met familie van Fidan Ekiz is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 18,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Fidan Ekiz boeken - Alles begint en eindigt met familie
ISBN 9789057599491
VERSCHENEN 19-02-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Podium b.v. Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
18,50
Bestel

Andere boeken van Fidan Ekiz

 • Fidan Ekiz - Alles begint en eindigt met familie
  Fidan Ekiz - Alles begint en eindigt met familie

  Mijn ouders hebben de koers van mijn leven bepaald. Daarom heeft mijn familie zo’n belangrijke plaats in mijn werk. Wij maken deel uit van een voortgaande migratiegeschiedenis.Bij Fidan Ekiz raakt het maatschappelijke altijd aan het persoonlijke. In haar columns schrijft ze…

  Lees meer...
    9,99
 • Fidan Ekiz - Fidan's Family Food
  Fidan Ekiz - Fidan's Family Food

    Turks tafelen met de populairste tafeldame van DWDD! Fidan Ekiz, de charmantste programmamaker van Nederland, laat aan de hand van verhalen over haar familie zien hoe de Turkse cultuur en keuken in elkaar steekt . Uiteraard gemengd met de realiteit van de Nederlandse…

  Lees meer...
  12,99