Femmy Brug - Yoga Nidra voor kinderen en tieners

Een bijzondere techniek voor ontspanning, meditatie en concentratie


Yoga Nidra voor kinderen of tieners heeft dezelfde uitwerking als voor volwassenen, maar de beoefening is toegespitst op de leeftijdsfase van het kind. In dit boek vind je uitgewerkte Yoga Nidra’s voor verschillende leeftijden en met verschillende lengtes. Er zijn specifieke Yoga Nidra’s voor thuis maar ook voor in de yogales, in de klas en voor kinderen en jongeren met een beperking.

Yoga Nidra is enerzijds een manier om diepe ontspanning te ervaren, maar de bijzondere werking ervan gaat veel verder. Het geeft de mogelijkheid om het onderbewuste aan te boren en daarmee positieve veranderingen teweeg te brengen in de persoonlijkheid, fysieke gesteldheid of manier van leven. Het bevordert ontspanning, creativiteit, een diep gevoel van verbinding en een manier om compleet te gronden in het hier en nu.

Yoga Nidra kan beoefend worden vanaf 3 jaar.

Voor opvoeders, ouders, yogadocenten en iedereen die met kinderen werkt.

‘Prachtig en goed gedaan. Yoga Nidra is zo’n goede en belangrijke beoefening voor kinderen. Ik ben heel blij dat Femmy dit boek heeft geschreven en ik kan het aanbevelen.’

Swami Vedantananda Saraswati


Het boek yoga nidra voor kinderen en tieners van Femmy Brug is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 16,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Femmy Brug boeken - Yoga Nidra voor kinderen en tieners
ISBN 9789088401848
PAGINA’S 96
VERSCHENEN 21-01-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Panta Rhei
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
16,50
Bestel

Andere boeken van Femmy Brug