- Feeling plantastic at work

Offline plannen is dé hype van dit moment! En daar stappen wij van MUS graag in met onze eigen fantastische praktische planners. Ze zijn niet alleen reuzehandig door hun bindwijze (de beroemde disks) waarbij je je pagina's en tabs uit je planner kunt halen en terugstoppen, maar ze zien er ook nog eens plantastic gelikt uit in hun strakke jasjes.

In de planners vind je achter elk tabje (per maand) een maandoverzicht en een verticale layout per week. Je hebt volop ruimte om je afspraken, prioriteiten, taken en notities kwijt te kunnen.

Onze planners hebben geen vooraf ingevulde data, zodat je op elk moment in het jaar in de planner kunt beginnen. Start vandaag, breng structuur en overzicht in je leven en voel je plantastic!

Disk-gebonden planners zijn gebonden door losse ronde schijfjes en zijn vrij in te richten: je kunt er pagina's uithalen en aan toevoegen. Nog een groot voordeel van deze bindwijze is dat de planner plat open blijft liggen. De disks zijn gemaakt van plastic met ons karakteristieke musje als stansvorm. Door de duurzame cover van plastic met ronde hoeken blijft de planner ook mooi in je tas!


Het boek feeling plantastic at work is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


 boeken - Feeling plantastic at work
ISBN 9789045324470
PAGINA’S 176
VERSCHENEN 17-07-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER BBNC Creatief
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,99
Bestel