Faruk Salman, Nazif Yilmaz, Recep Özdirek - Mijn Prachtige Religie 2

* Om de interesse voor het lezen van dit boek over onze prachtige religie te stimuleren, beginnen we elk onderwerp met een verhaal.

* Om de verzen van de Koran en de uitspraken van de Profeet Mohammed, de belangrijkste bronnen van onze religie, te benadrukken, worden deze gepresenteerd in speciale omlijstingen.

* De fundamenten van het geloof dragen een aantal positieve facetten bij aan ons leven. Wij hebben geprobeerd de schoonheid van deze facetten in het licht van Koranverzen en uitspraken van onze geliefde Profeet zo helder mogelijk uit te leggen.

* We hebben getracht ieder hoofdstuk, ieder zelfstandig gedeelte van het boek te presenteren via korte, licht uitdagende en zoveel mogelijk pakkende ondertitels.

* We hebben zo veel mogelijk voorbeelden, verhalen, gelijkenissen, tekeningen en illustraties verwerkt, met de bedoeling om de onderwerpen voor de lezers visueel aantrekkelijker te maken en de leesbaarheid te vergroten.

* We hebben getracht om aantrekkelijke herinneringen van onze Profeet (moge zegeningen en vrede op hem rusten), van zijn goede vrienden en van prominente figuren in de Islam in jullie harten op te roepen.

* Waar nodig hebben we de informatie met tabellen en grafieken uitgelegd.

* Wij hebben in bijna elk gedeelte een gedicht opgenomen, opdat jullie daarvan kunnen genieten en opdat jullie het gedicht eventueel memoriseren.

* Wij hebben bij het verklaren van de onderwerpen gekozen voor het gebruik van gemakkelijke en duidelijke woorden en zinnen. We hebben aan de onderwerpen alleen in beperkte mate details toegevoegd. Bovendien hebben wij geen onderwerpen behandeld waar jullie in de toekomst waarschijnlijk nog genoeg tijd voor zullen hebben om je er mee bezig te houden.

* Het gebed is een vorm van aanbidding waar onze verheven Heer erg veel van houdt. Daarnaast kunnen we via het gebed met onze Heer communiceren. Het gebed is de kern en het wezen van onze aanbidding.

Het is het voornaamste teken van ons geloof. We hebben foto's opgenomen van vrienden die hun handen in gebed hebben opgeheven, opdat jullie met hun gebed mee kunnen doen.

* We hebben aan het eind van ieder hoofdstuk vragen toegevoegd om jullie kennis te testen.

We hopen dat jullie in jullie lieve gebeden degenen die inspanningen hebben geleverd om dit boek, "Ik Leer de Fundamenten van het Mijn Geloof" deel 2 van de serie "Mijn Prachtige Religie", samen te stellen en alle andere moslims niet zullen vergeten.

Wij bidden dat jullie harten worden gevuld met geloof, jullie leven met Islam en jullie ziel met oprechtheid.

Moge de engelen jullie metgezellen zijn en goede mensen jullie vrienden. Moge de Almachtige God jullie Geliefde en Helper zijn. Moge Allah jullie levensreis naar het Paradijs zo aangenaam en licht doen verlopen als mogelijk is.


Het boek mijn prachtige religie 2 van Faruk Salman, Nazif Yilmaz, Recep Özdirek is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 10,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Faruk Salman, Nazif Yilmaz, Recep Özdirek boeken - Mijn Prachtige Religie 2
ISBN 9789944835596
PAGINA’S 296
VERSCHENEN 03-07-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER IUR Press
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
10,00
Bestel

Andere boeken van Faruk Salman, Nazif Yilmaz, Recep Özdirek