F. Verbruggen, E. Prakken, D. Roef - Voorbereidingshandelingen in het strafrecht

Preadviezen voor de Nederlands-Vlaamse Vereniging voor Strafrecht 8 oktober 2004 te Tilburg


De afgelopen jaren hebben in ons taalgebied een opleving te zien gegeven van het wetenschappelijke debat over de strafrechtspleging. Voor een deel is dit bevorderd door de congressen die zijn georganiseerd rond het onderzoeksproject Strafvordering 2001. Strafrechtsjuristen uit Heerlen, Maastricht, Rotterdam en Utrecht hebben vervolgens een initiatief genomen om te waarborgen dat de vakgenoten ook in de komende jaren op een geregelde basis met elkaar in gesprek zullen blijven. Uit hun initiatief is de Nederlands Vlaamse Vereniging voor Strafrecht voortgekomen. De Nederlands-Vlaamse Vereniging voor Strafrecht (opgericht januari 2004) heeft tot doel het wetenschappelijke debat over strafrecht en strafrechtspleging in Nederland en Vlaanderen te bevorderen, en de wetenschappelijke banden tussen beide nauwer aan te halen.

De eerste preadviezen zijn van de hand van prof. Frank Verbruggen en prof. Ties Prakken & dr. David Roef en bespreken de Voorbereidingshandelingen in het Strafrecht in België en Nederland.


Het boek voorbereidingshandelingen in het strafrecht van F. Verbruggen, E. Prakken, D. Roef is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 30,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


F. Verbruggen, E. Prakken, D. Roef boeken - Voorbereidingshandelingen in het strafrecht
ISBN 9789058500915
PAGINA’S 270
VERSCHENEN 02-06-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Wolf Productions
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
30,00
Bestel