F. Hogdson Burnett - De kleine lord

Nova Zembla luisterboek voorgelezen door Vivian Boelen


Frances Hodgson Burnett

De kleine Lord

Cedric groeit na de dood van zijn vader op met zijn moeder in Amerika. Als hij zeven jaar oud is, hoort hij dat hij erfgenaam is geworden van een rijke oude graaf in Engeland. De kleine Lord wordt, zonder zijn moeder, overgeplaatst naar het kasteel van zijn grootvader, die bekendstaat als een knorrige, harteloze man. Maar Cedric weet hem direct voor zich te winnen en leert snel de hoffelijke gebruiken. Terwijl Cedric zijn best doet om zijn moeder weer te kunnen zien, heeft zijn grootvader andere zorgen. Er blijkt nog een kleine Lord te zijn, een zoon uit een stukgelopen huwelijk van de oudste zoon van de graaf

De kassieker De kleine Lord [Little Lord Fauntleroy] werd geschreven door Frances Hodgson Burnett in 1880 en werd in 1936 voor de eerste keer verfilmd.

Vivian Boelen begon haar carrière als omroepster bij Veronica. Ze heeft sindsdien veel programma's gepresenteerd, voor zowel radio als T.V.. Voor T.V. was ze te zien als presentatrice van o.a Brandpunt in de markt en RTL-Nieuws. Vivian is een veelgevraagde voiceover voor documentaires. Ook is zij voorzitter van Child Care Program, een stichting die zich inzet voor kansarme kinderen. Met haar warme stem, die voor velen zo vertrouwd klinkt, weet Vivian deze ontroerende klassieker precies de juiste toon te geven.

- Onverkorte weergave van het boek

- 6 cd's

- Speeltijd: 328 minuten

Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt en/of verveelvoudigd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

Abonneer u nu op de Karakter Nieuwsbrief.

Ga naar www.karakteruitgevers.nl en:

- ontvang maandelijks informatie over de nieuwste titels;

- blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen en kortingsacties;

- én maak kans op fantastische prijzen!

www.karakteruitgevers.nl biedt informatie over al onze boeken, Nova Zembla-luisterboeken en softwareproducten.F. Hogdson Burnett boeken - De kleine lord
ISBN 9789061121763
VERSCHENEN 10-05-2007
DRUK 1e druk
UITVOERING CD-Audio
TAAL Nederlands
UITGEVER Karakter Uitgevers F-VERT
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
16,95
Bestel