F. den Ouden - Magnetiseren - wat is dat?

Een nuchtere en praktische uiteenzetting over helende krachten voor lichaam en geest


Frank den Ouden

Magnetiseren - wat is dat?

Een nuchtere en praktische uiteenzetting over helende krachten voor lichaam en geest

Prijs: 13,50

Pagina's: 192

Bindwijze: Paperback

ISBN: 978 90 6378 386 0

Magnetiseren - wat is dat? geeft antwoord op de vraag wat magnetiseren werkelijk inhoudt en hoe we deze helende energieën zowel voor anderen als voor onszelf kunnen gebruiken teneinde een evenwichtiger en gezonder leven te leiden.

Frank den Ouden beschrijft op duidelijke wijze alle facetten die met magnetiseren te maken hebben. Hij biedt niet alleen een uitstekende leidraad voor mensen die 'meer over magnetiseren willen weten' of die 'eens een bezoek aan een magnetiseur willen brengen', maar beschrijft ook aan de hand van praktijkvoorbeelden, duidelijke illustraties en diverse oefeningen hoe de lezer zichzelf in de technieken van het magnetiseren kan bekwamen om zo de helende energie te leren toepassen op lichaam en geest.

Alle hiervoor relevante aspecten zoals bijvoorbeeld de specifieke functies van de chakra's en aura's, de invloed van reïncarnatie op onze persoonlijke ontwikkeling, gidsen en engelbewaarders worden uitvoerig besproken. Speciale aandacht wordt besteed aan het verhelpen van storende alledaagse problemen en trauma's zoals faalangst, vrees voor katten en hoogtevrees. Ook het genezen van fysieke klachten zoals hoofd-, rug- en maagpijn komen aan de orde.

Door de nuchtere benadering, de logische opbouw en de voorbeelden uit de praktijk is Magnetiseren - wat is dat? niet alleen een uitstekende gids voor iedereen die meer te weten wil komen over magnetiseren maar is het tevens een praktische gids voor therapeuten.


Het boek magnetiseren - wat is dat? van F. den Ouden is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 13,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


F. den Ouden boeken - Magnetiseren - wat is dat?
ISBN 9789063783860
PAGINA’S 189
VERSCHENEN 20-03-1998
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Schors V.O.F.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
13,50
Bestel

Andere boeken van F. den Ouden