F. Coppens - De Da Vinci Code ontcijferd

Dan Brown's De Da Vinci Code is een internationale bestseller - het best verkochte boek voor volwassenen ooit. Het boek stelt dat het gebaseerd is op feiten: een geheim genootschap (de Priorij van Sion), de katholieke organisatie Opus Dei, de schilderijen van Leonardo da Vinci en een ketterse code die daarin verwerkt werd... en het huwelijk tussen Jezus en Maria Magdalena.

In dit boek gaat Filip Coppens in op de feiten en verzinsels van het boek, waarbij de beweringen van Brown in een historisch kader worden geplaatst, en pro en contra tegen elkaar afgewogen worden. Het toont aan dat Brown sterk beïnvloed werd door esoterisch denken dat in de afgelopen twintig jaar bekend raakte en dat door Brown in romanvorm wereldkundig is gemaakt.

Dit boek is een absolute must voor diegenen die de feiten van de verzinsels wenst te scheiden... en de waarheid omtrent de echte "Da Vinci Code" wenst te weten.


Het boek de da vinci code ontcijferd van F. Coppens is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 9,90 excl. verzendkosten.


F. Coppens boeken - De Da Vinci Code ontcijferd
ISBN 9789080670082
PAGINA’S 152
VERSCHENEN 07-12-2004
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Frontier Publishing
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  9,90
Bestel

Andere boeken van F. Coppens