Ewout Kieckens - Vrouwen van Italië

Leven en liefde op zijn Italiaans


Leven en Liefde op zijn Italiaans

Italiaanse vrouwen boeien mateloos door hun bijna natuurlijk elegantie. Dat vinden tientallen mannen uit Nederland, andere West-Europese landen, de Verenigde Staten en Australië die wonen of hebben gewoond met een Italiaanse vrouw in Italië. Als het gaat om het flirten, is Italië het mekka. Maar de Italiaanse vrouw heeft een hoge prijs. Ze geeft haar hart, haar ziel en haar vlees pas na lange tijd. Voordat de pijl van Cupido doel treft, zijn veel schietoefeningen nodigen geeft zij zich dan toch gewonnen, dan is het spel nog niet gespeeld. De Italiaanse vrouw wijdt zich aan haar liefde -en ook de seks wordt niet vergeten, zeggen buitenlanders, maar ze houden de vinger aan de pols. Vreemdgaan is verre van uit te sluiten. Als een Italiaanse vrouw met haar partner samenwoont, verwent ze hem, een aangenaam en onverwacht extraatje omdat het zeldzaam is in Nederland en andere westerse landen. Mannen moeten dan niet vergeten haar te adoreren.

Het beeld van de Italiaanse vrouw komt niet alleen van de schrijver, maar is gebaseerd op diepgravende interviews met tientallen buitenlandse mannen. Hun observaties en ideeën zijn in een lopend verhaal opgenomen en geordend naar thema. Het boek biedt een intiem, lichtvoetig en humoristisch portret van de Italiaanse vrouw en de Italiaanse maatschappij.

Auteursinfo

Auteur en journalist Ewout Kieckens woont al ruim vijftien jaar in Rome. columnist van Italië Magazine. Ewout Kieckens schrijft in een verhalende en vlotte stijl. Eerder verschenen boeken van hem zijn Alle wegen naar Rome, Lazio en 61 Iconen van Italiaanse bodem.


Het boek vrouwen van italië van Ewout Kieckens is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Ewout Kieckens boeken - Vrouwen van Italië
ISBN 9789492500731
PAGINA’S 128
VERSCHENEN 12-12-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER edicola Italië
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,95
Bestel

Andere boeken van Ewout Kieckens