Evelyn van Hasselt, Karlijn Visser - Holistik Handboek

Body, mind, soul & holy crap
Tijdelijke actie! Krijg bij aankoop van het Holistik Handboek organic thee van Rituals (t.w.v. €6,50) cadeau.*

In Holistik Handboek geven Karlijn Visser en Evelyn van Hasselt, hoofdredacteuren van het succesvolle platform Holistik, een realistische én praktische visie op het holisme. Het holisme is een levensovertuiging waarbij de essentie is dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Maar hoe 'holistify' je je eigen leven en blijf je wel met beide benen op de grond staan?

De rode draad is om eerst een opgeruimde binnenwereld te creëren, zodat je gaat leven vanuit je volle potentieel. Van daaruit voelt het een stuk natuurlijker om liefdevolle verbindingen met anderen en de planeet aan te gaan. Met de thema's: natuur, hooggevoeligheid, familie, schoonheid, food en de toekomst. Laat je inspireren door de persoonlijke ervaringen van Karlijn en Evelyn en de wijze lessen van de experts die zij om zich heen hebben verzameld. Daarmee heb je alle tools in handen om jouw holistische levenspad te kiezen. Holistik Handboek is een prachtig boek om cadeau te geven – ook aan jezelf.

Evelyn van Hasselt (1977) is co-founder van Holistik. Haar dagelijkse missie is mensen handvatten aanreiken waarmee ze verantwoordelijkheid kunnen nemen voor hun eigen geluk en boven zichzelf uitstijgen.

Karlijn Visser (1986) is co-founder van Holistik. Ze is dol op het schrijven van aantrekkelijke artikelen, die mensen helpen bij het creëren van een vervullend leven. Duurzaam geluk en verbinding met jezelf (ook in moeilijke tijden) en de planeet spelen daarbij een belangrijke rol.

*Actievoorwaarden: Bij inlevering van de voucher inclusief de sticker op het omslag ontvang je een Rituals thee naar keuze. 1 voucher per persoon. Deze actie is alleen geldig in Rituals winkels in Nederland en België van 15-04-2019 tot 15-08-2019. Zolang de voorraad strekt. Limited editions zijn uitgesloten.


Het boek holistik handboek van Evelyn van Hasselt, Karlijn Visser is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Evelyn van Hasselt, Karlijn Visser boeken - Holistik Handboek
ISBN 9789000363667
PAGINA’S 208
VERSCHENEN 15-04-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Spectrum
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,00
Bestel

Andere boeken van Evelyn van Hasselt, Karlijn Visser