Eveline Heesterbeek, Josje Wijnands - Communicatie, advies en instructie in de zorg voor het mbo met datzaljeleren.nl

Communicatie is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse beroepspraktijk van zorgverleners. Communicatie, advies en instructie in de zorg biedt handvatten om effectief en professioneel te communiceren met zorgvragers.

Communicatie, advies en instructie in de zorg geeft niet alleen een overzicht van relevante communicatietheorieën, maar past die vervolgens ook toe op zorggerelateerde thema's en gespreksvormen. Onder andere de onderwerpen interculturele communicatie en miscommunicatie komen aan bod, en er is aandacht voor specifieke gesprekken zoals het slechtnieuwsgesprek en het klachtengesprek. Tot slot worden de thema's voorlichting, advies en instructie uitgebreid besproken. Dankzij de heldere schrijfstijl, de overzichtelijke opbouw en de vele praktijkvoorbeelden is Communicatie, advies en instructie in de zorg zeer toegankelijk voor mbo-studenten.

Communicatie, advies en instructie in de zorg wordt geleverd met een toegangscode voor het online leerplatform datzaljeleren.nl. Hier vind je de bijbehorende vraaggestuurde en adaptieve e-learningmodulen van ExpertCollege die je helpen het studiemateriaal nog beter te beheersen.

Eveline Heesterbeek is arts en werkt als docent en schrijver van diverse e-learningmodulen bij ExpertCollege. Tevens is zij co-auteur van het boek ABCDE voor verpleegkundigen.

Josje Wijnands Josje Wijnands heeft journalistiek gestudeerd en werkt als schrijver en onderwijscoördinator bij ExpertCollege.

Laura Otsen heeft een master Sociale psychologie. Zij is werkzaam als schrijver en onderwijscoördinator van blended-learningcursussen bij ExpertCollege.


Het boek communicatie, advies en instructie in de zorg voor het mbo met datzaljeleren.nl van Eveline Heesterbeek, Josje Wijnands is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 40,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Eveline Heesterbeek, Josje Wijnands boeken - Communicatie, advies en instructie in de zorg voor het mbo met datzaljeleren.nl
ISBN 9789043036603
VERSCHENEN 12-07-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Pearson Benelux B.V.
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
40,95
Bestel