Evelina Zinger - Lekker in je lijf met Evelina

In zes weken naar een gezond lichaam


Is dit het zoveelste dieetboek in de hype van gezond eten? Zeker niet!

Evelina Zinger is van mening dat je automatisch op je ideale gewicht komt als je de juiste keuzes maakt en goed voor jezelf zorgt.

Dat betekent soms méér eten in plaats van minder en jezelf verwennen met heerlijke gezonde maaltijden. In dit programma ligt de focus op het maken van bewuste keuzes en het vergaren van kennis over wat voedsel doet met je lichaam.

Dit boek is bijzonder gericht op vrouwen die willen genieten van lekker eten en net als Evelina ooit hebben ontdekt dat diëten meer kwaad dan goed doen. Een boek met zes praktische weekmenu's vol heerlijke en snelle recepten, die een hongergevoel voorkomen. Op basis van pure voedingsmiddelen, zonder extra suikers en veel groente die je gewoon in elke supermarkt kunt kopen.

Na deze zes weken ben je fitter, strakker en vrolijker. Je maakt veel gemakkelijker de keuze voor gezonde voeding en belangrijker nog: je hoeft nooit meer op dieet!!

Met als bonus printbare boodschappenlijstjes en weekschema's via gezondblog.nlEvelina Zinger boeken - Lekker in je lijf met Evelina
ISBN 9789492343116
PAGINA’S 300
VERSCHENEN 12-09-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Zinger

UITVERKOCHT

Dit boek is uitverkocht. Vul uw e-mail adres in om bericht te krijgen zodra het boek leverbaar is.

E-mail adres:


29,95

De genoemde prijs is een indicatie.