Eve Makis, Anthony Cropper - Mijn memoires

Een verrassende manier om je levensverhaal te schrijven


Een verrassende manier om je levensverhaal te schrijven.Hoeveel mensen denken er wel niet over om hun eigen levensverhaal op te schrijven? Maar waar begin je en hoe doe je dat? Daarom is er nu het goed doordachte invulboek van de prijswinnende, creatieve schrijvers en docenten Eve Makis en Anthony Cropper. Aan de hand van allerlei vragen, opdrachten en schrijfoefeningen leren ze je op een verrassende manier om je eigen levensverhaal op te schrijven. Van de geschiedenis van je familie en je eerste herinneringen, vrienden, vijanden, vroegere huisdieren tot ideeën over de toekomst als 'wat zou je doen als je onzichtbaar was'.

Je leert steeds beter schrijven, maar komt bijvoorbeeld ook veel te weten over beroemde auteurs die je zijn voorgegaan. Haast ongemerkt schrijf je ondertussen je eigen levensverhaal. Als bonus is het boek ook nog heel leuk geïllustreerd.


Het boek mijn memoires van Eve Makis, Anthony Cropper is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 13,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Eve Makis, Anthony Cropper boeken - Mijn memoires
ISBN 9789000366200
PAGINA’S 128
VERSCHENEN 13-03-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Spectrum
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
13,99
Bestel