Esther Kaper - Hot issues

Eerlijk over seks


Esther Kaper was heilig overtuigd van het christelijke principe 'geen seks voor het huwelijk', totdat ze een serieuze relatie kreeg ... De weerbarstige praktijk leidde tot vragen. Waar is dit principe eigenlijk op gebaseerd? Hoe zit het met het 'grijze gebied' tussen zoenen en de daad?

In 'Hot issues' vertelt Esther openhartig over de kloof tussen haar geloofsovertuiging en de seksuele verlangens die ze tijdens haar relatie ervoer. Ze pleit voor meer openheid over seksualiteit onder christenen. Hoe ziet de realiteit van alledag eruit? Esther laat daarom ook een aantal christelijke stellen aan het woord. Ten slotte plaatst ze seksualiteit in de context van de maatschappij waarin we leven.

Dit boek is voor chirstelijke jongeren die van seks geen krampachtig gedoe willen maken. 'Hot issues' draagt je uit tot zelfbewuste keuzes.


Het boek hot issues van Esther Kaper is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Esther Kaper boeken - Hot issues
ISBN 9789063536169
PAGINA’S 192
VERSCHENEN 01-04-2011
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Medema
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,50
Bestel

Andere boeken van Esther Kaper

 • Esther Kaper - Mama's eerste stapjes
  Esther Kaper - Mama's eerste stapjes

  De geboorte van een eerste kind is voor veel moeders een enorme verandering. Hoe kun je voorbereiden op dit grote avontuur? Esther Kaper schreef een eerlijk boek over deze prachtige, maar intensieve periode. Hierin verwerkte ze de ervaringen van tientallen kersverse moeders.…

  Lees meer...
    7,50
 • Esther Kaper - Hot issues
  Esther Kaper - Hot issues

  Esther Kaper was heilig overtuigd van het christelijke principe 'geen seks voor het huwelijk', totdat ze een serieuze relatie kreeg ... De weerbarstige praktijk leidde tot vragen. Waar is dit principe eigenlijk op gebaseerd? Hoe zit het met het 'grijze gebied' tussen zoenen en de…

  Lees meer...
    7,50