Ernst-Jan Rozendaal, Tom Bakker boeken - Blof Songbook

Optredens voor uitverkochte zalen, een eigen megafestival, een overvolle prijzenkast en muzikale vrienden over de hele wereld. De twintigjarige loopbaan van Bløf kent vele successen en de vele hits van de band zitten opgesloten in het collectieve geheugen van Nederland.

Met dit songbook kan zowel de beginnende als gevorderde muzikant op ontdekkingsreis door alle hits van Bløf. Om na te spelen, mee te zingen of misschien een begin te maken met het schrijven van waar het allemaal om draait: een goed liedje. De bladmuziek omvat de complete piano-uittreksels die voorzien zijn van akkoordsymbolen, zogeheten 'kist akkoorden' voor gitaar en de apart genoteerde melodie, inclusief bijbehorende teksten voor zang.

Ter inspiratie vertellen de bandleden in hun introductie hoe zij ooit zijn begonnen. Bløf-biograaf Ernst Jan Rozendaal tekende, uit de mond van de bandleden zelf, het verhaal op achter elk liedje; de ontstaansgeschiedenis,de invloeden van andere artiesten, mogelijke betekenissen en opmerkelijke feiten.


Het boek blof songbook van Ernst-Jan Rozendaal, Tom Bakker is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 29,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Ernst-Jan Rozendaal, Tom Bakker boeken - Blof Songbook
ISBN 9789048816477
PAGINA’S 176
VERSCHENEN 02-11-2012
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Dutch Media uitgevers
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
29,90
Bestel

Andere boeken van Ernst-Jan Rozendaal, Tom Bakker